Försäljning & inköp

Vår tillverkning lever för det Svenska hantverket

Skinn och läder anses av många vara några av de mest hållbara och mångsidiga materialen vi har. 

Tranås Skinnberedning värnar om det svenska hantverket och vi är stolta över vår mångåriga erfarenhet inom skinnberedning och tillverkning av högkvalitativa produkter, där hållbarhet och miljö står i fokus. 

På 90-talet utvecklade vi Sveriges första tvättbara lammskinn och för att skapa en så högkvalitativ produkt som möjligt, samarbetade vi med välrenommerade läkare, allergologer, samt Folkhälsomyndigheten och Textilforskningsinstitutet. Sedan dess har vår tvättbara lammskinnsprodukt varit en av våra mest omtyckta produkter bland kunderna. 

Genom vår miljöcertifierade verksamhet levererar vi skinn till möbel-, konfektions- och inredningsbranschen. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter som är både hållbara och skonsamma mot miljön. AB Tranås Skinnberedning ligger i Tranås där vi bedriver tillverkning, produkt utveckling och försäljning.


Högkvalitativa skinnprodukter för olika ändamål!

Hållbara, mångsidiga och kvalitativa skinnprodukter för alla branscher.

Vi säljer en mängd olika typer av skinn för olika ändamål med högsta kvalitet. Vi erbjuder Gotlandsskinn både i naturella och färgat utföranden, tvättbar päls, 18mm, tvättbar pläd, 35mm, mattskinn med full hårlängd (ej är tvättbara), vita skinn med olika kvaliteter och hårlängder, ekologiskt garvat skinn, nöthudar och hantverksskinn i vitt och grått utföranden. Våra hantverksskinn kan beställas i naturell, färgad och/eller vaxad yta.

Alla våra skinn kategoriseras efter kvalitet, och vi erbjuder även skinn som inte finns i lager som specialbeställning.

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa och mångsidiga skinnprodukter till en mängd olika branscher. Vårt sortiment är noggrant utvalt för att sätta hög standard för att tillgodose våra kundernas behov, oavsett ändamål.

Kontakta oss för mer information om våra produkter eller för att diskutera möjligheterna för specialbeställningar.

Tack för att du väljer Tranås Skinnberedning som din partner för Svenska skinnproduktioner av hög kvalitet.

Försäljning av Råskinn

Vi köper gärna råskinn från dig.

Om du har fina Gotlands- eller Leicesterskinn, så kan du sälja dem till oss. Vi letar efter lamm från höstslakten, från augusti till oktober, vilket ger dig som kund bäst ekonomisk avkastning. När de råa skinnen har sorterats, får du en återkoppling innan köpet som innehåller nyttig information och statusuppdateringar specifikt för dina skinn.

Tveka inte att kontakta oss om du vill sälja dina skinn. Du kan antingen ringa eller skicka ett mejl till Eva vår kvalitetsansvariga, och hon kommer att guide dig igenom hela processen.

Vi ser fram emot att höra från dig och att diskutera möjligheterna av att få arbeta med dina högkvalitativa produkter.